Для комфортного і швидкого відповіді Компанія АртМуз пропонує вашій увазі перелік поширених запитань, на які наші клієнти та відвідувачі сайту отримали відповіді. Тепер вам не треба чекати відповіді, а можна відразу його отримати вибравши із запропонованого переліку.
Тепер вам не треба чекати вирішення питання, а можна відразу його отримати вибравши потрібний із запропонованого переліку.
Найбільш поширені питання про свята
Випускні 11-х класів
Наша практика показує, що існує три фази підготовки випускних вечорів для 11-х класів.
- 1-я фаза починається відразу в вересні. Багато школярів і їх батьки, починають домовлятися між собою про бюджет і майбутню подію на початку навчального року. Відразу ж йде вибір святкового агентства, ведучого, музикантів, артистів та ін. Послуг, що в загальному-то правильно, так як все ще вільні.
- 2 фаза відзначається після Нового року і триває близько двох місяців. У цей період ми не раз констатували вже зайнятість ресторанів і виконавців, тобто вибір зменшується.
- 3 фаза і остання в квітні, коли"залишати на потім"вже не можливо і потрібно якось визначатися. Як ви розумієте в цей період доведеться робити вибір з тих хто залишився.
Як ви бачите з кожною фазою вибір ресторану, послуг і виконавців зменшується, як і ваші шанси зробити випускний ексклюзивним. Але дорогі друзі ніколи не впадайте у відчай, в Компанії АртМуз такий великий вибір артистів і послуг, що ми завжди вам когось хорошого знайдемо, так як у нас просто поганих немає.
Випускні початкових, середніх шкільних класів, студентські
Підготовка до інших випускних вечорів нічим не відрізняється від інших свят і починається стандартно за 1 - 2 місяць. Слід зазначити окремо студентів, які дуже нерідко залишають все на останній день. Напевно ця пора змужніння цінує імпровізацію і ситуативність, яку ми їм і надаємо.
За основу беремо банкет в 4-ри застілля, який є стандартним на весіллях, корпоративах, ювілеях і інших святах.
- 1-е застілля: “Холодні закуски” вважається головним, так як усі гості голодні і їх потрібно нагодувати. Слід замовляти великий обсяг, щоб у вас люди не наїлися одного хліба або неабияк захмеліли. Також можливо розділити його на два етапи, додавши через 20 хв. після початку першу партію гарячих закусок.
- 2-е застілля: “Гарячі закуски” як правило починається після невеликої перерви і тому потрібно оновити його новими стравами більше для зовнішнього вигляду і як то кажуть”для проформи”. Звичайно якщо у вас попередній стіл був менш насичений додайте більше їжі.
- 3-е застілля: “Основні страви”, починається після великої перерви і тому гості вже встигли зголодніти і алкоголь”зробив свою справу”, тому потрібно підійти до нього відповідально, але як то кажуть”без фанатизму”. Якщо перший стіл брати за 100% кількість їжі на людину, то гарячі закуски слід замовляти в розрахунку 70-80%, т. е. розуміючи, що люди зголодніли, а не голодні як на початку свята. Їм просто треба додати їжі. Відразу відзначимо, що в ресторані, якщо не буде нас поруч, вам будуть пропонувати зробити на цьому застілля акцент і нарешті всіх нагодувати. Працівники ресторану бажають вам побільше продати і м’ясо, що залишилося на столі ви забрали додому в посуді, а завтра розігріли і згадували їх з подяку.
- 3-е застілля: “Солодкий стіл” – це завершальний момент, коли все вже наїлися і як правило напилися (хоча може і не все). З цим більш менш все ясно, тому що торт, фрукти, цукерки і напої, не вимагають особливих знань при замовленні.
- Якщо менше, то як правило ви і гості не встигнуть всім насолодитися: поїсти, повеселитися, привітати винуватця(ков) торжества, подивитися шоу-програму і потанцювати. Якщо навіть прибрати деякі складові, то менше як 5 годині буде дуже мало, тим більше, що свята організовані Компанією АртМуз, як кажуть клієнти в відгуках : .проходять легко і якось швидко закінчуються
- Святкування більше 7-ми годин можуть не всі витримати. Навіть якщо програма насичена і цікава багато якщо не фізично, то психологічно не можуть її повноцінно сприймати. Навіть так звана молодь після семи годин прагне змінити обстановку і поїхати святкувати в інше місце. Якщо і триває веселощі, то воно в основному обмежується дискотекою і спонтанними прийомами алкоголю самими гостями.
FAQ про артистів і послуги
- Крім проведення свята з ведучим (тамадою) обговорюється розважальна програма, структура та інші складові сценарію.
- Ведучи одні з найбільш витребуваних артистів і тому краще їх відразу резервувати як тільки сподобались, щоб це не зробив хтось інший.
Я ви бачите ведучого слід замовляти заздалегідь якомога раніше, але Компанія АртМуз допоможе вам у будь-яку мить.
Також у нас постійно бувають випадки, коли замовляють музикантів за тиждень, 1-2 дня і навіть день в день. Тоді Компанія АртМуз пропонує тих хто випадково опинився вільний і ви зможете вибрати тільки з них. У будь-якому випадку ми завжди прагнемо допомогти і догодити клієнту. Так, що звертайтеся і ми виконаємо ваше замовлення.
Якщо брати до уваги середній варіант вогняного шоу 3 людини (також якщо і менше), то мінімально повинно бути 6х4 метра. Якщо ви замовляє більше, додайте в кожну сторону по 2 метри. Такі параметри рекомендовані якщо у шоу є епізоди, коли всі артисти працюють одночастно.
- Сяючі кулі, на яких є спеціальне покриття, дорожче і вони горять в середньому до 3-х діб і літають до 8 годин.
- Кульки дешевше горять як і попередні до 3-х діб, але літають до 4-х годин.
Замовляти доставку краще прямо до часу запуску, але якщо це не можливо зробити, тоді потрібно розраховувати на 30 – 50% їх ліміт, так як можуть включитися зовнішні чинники, які вплинуть на їх ефект, наприклад сильний вітер, холод або найбільш небезпечно дощ. Дивіться відео запуск світяться.